Welkom
Rotary goede doelen Kerstmarkt bij kasteel Bergh zaterdag 7 december.

Rotary Bergh organiseert ook in 2019 weer haar sfeervolle goede doelen kerstmarkt. De Kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 7 december 2019 tussen 13:00 en 18:00 uur in de theetuin van kasteel Bergh. Met een 20-tal kramen, gevuld met veelal zelfgemaakte producten, en het optreden van diverse gezelschappen in een geheel eigen setting zal geld bijeen worden gebracht om een drietal goede doelen te steunen.

NIEUW: In samenwerking met het Fluisterwoud zijn er die middag veel activiteiten. Kinderen kunnen met een stempelkaart meedoen aan deze activiteiten, zoals kerstboomballen gooien, kerstboom knutselen, touwtje trekken, schminken en een ontmoeting met de ijskoningin. Is de stempelkaart vol, dan krijgen de kinderen een leuke verrassing!

Op deze sfeervolle kerstmarkt kunt u ook heerlijke verse oliebollen, verse soep, warme glühwein en muffins kopen. De moeite waard om te proeven.
Vergeet ook niet om een gokje voor het goede doel te wagen bij de loterijkraam.
Voor de kerstsfeer thuis verkopen wij Nordmann kerstbomen in diverse maten, deze worden tegen die tijd, vers gehaald uit het Sauerland en zijn uitstekend van kwaliteit.

Rotary is ’s werelds grootste internationale service organisatie. Het is een zeer divers netwerk van professionals die vanuit hun verantwoordelijkheden in bedrijfsleven en de maatschappij problemen aanpakken om levens van anderen te verbeteren.

Nu even kort iets over wie wij zijn. De 39 leden van Rotary Bergh maken deel uit van de 1,2 miljoen leden wereldwijd. Rotary International is met meer dan 34.000 clubs actief in ruim 200 landen. Rotary investeert tijd, energie en geld in projecten voor gezondheidszorg, water en sanitair, onderwijs, internationale contacten en sociale ontwikkeling.

De goede doelen wisselen ieder jaar en zijn gericht op lokale, nationale en internationale projecten. Dit jaar gebruikt Rotary Bergh alle opbrengsten ter ondersteuning van:

– Stichting Opkikker: Zij organiseren opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.
– Ulftse Nachtegalen: Voor onderhoud en verbetering van het clubgebouw en coaching van het koor.
– Herbergier Terborg, kleinschalige voorziening voor kwetsbare ouderen: Voor aanschaf van een belevenistafel.

Met onze kerstmarkt onderscheiden we ons van de vele kerstmarkten die er de komende weken zullen worden gehouden. De markt is kleinschalig, biedt veel zelfgemaakte en daardoor bijzondere producten aan. We besteden extra aandacht aan de jeugdige bezoekers en we streven ernaar u zeer persoonlijke aandacht te kunnen geven. Belangeloze optredens van koren, muziekgezelschappen en spontane samenwerkingsverbanden zullen bijdragen aan de unieke sfeer.

Op onze markt zijn onder andere de volgende spullen te koop; kerststukjes en tafelornamenten, speciale jamsoorten, kerstversieringen en winterverzorging voor vogels. Uiteraard zult u de gebruikelijke oliebollen en andere versnaperingen vinden, is er een loterij en gratis proeverij van diverse producten en snoep. Enkele gastkramen, met een geselecteerd assortiment maken de markt compleet.

Graag tot ziens op zaterdag 7 december, ’s middags in de theetuin van kasteel Bergh.

Meer informatie is te verkrijgen bij:

Organisatie Kerstmarkt: P. Postma, 0622 208 181, peterpostma1962@gmail.com

 


Om alvast in de sfeer te komen bieden wij u vanaf nu al de mogelijkheid om, voorafgaande aan de kerstmarkt, uw bestelling te doen. Hiervoor hebben wij een bestellijst (in PDF formaat) voor u beschikbaar.

Deze bestellijst kunt u op deze plaats bekijken en downloaden. Vervolgens kunt u thuis op uw gemak, de lijst invullen en deze overhandigen aan een van onze Rotary Bergh leden.

 

PDF-Icon-125

 


 

PDF-Icon-125