Welkom
Rotary goede doelen Kerst 2020.

Rotary Bergh is ook in 2020 weer actief voor goede doelen.

Rotary is ’s werelds grootste internationale service organisatie. Het is een zeer divers netwerk van professionals die vanuit hun verantwoordelijkheden in bedrijfsleven en de maatschappij problemen aanpakken om levens van anderen te verbeteren.

Nu even kort iets over wie wij zijn. De 37 leden van Rotary Bergh maken deel uit van de 1,2 miljoen leden wereldwijd. Rotary International is met meer dan 34.000 clubs actief in ruim 200 landen. Rotary investeert tijd, energie en geld in projecten voor gezondheidszorg, water en sanitair, onderwijs, internationale contacten en sociale ontwikkeling.

De goede doelen wisselen ieder jaar en zijn gericht op lokale, nationale en internationale projecten. Dit jaar gebruikt Rotary Bergh alle opbrengsten ter ondersteuning van:

– Malawi fruit tree planting project (bodemherstel, waterretentie, CO2 reductie, versterking lokale economie en gezonde lokale voeding).

– Muziekfestival voor ouderen Ulft, bijdrage jubileumjaar 2021.

– Stichting Jarige Job. Arme kinderen een verjaardagsfeestje kunnen laten geven.

– Azora Qwiekup. Prikkelt interactief zintuigen van patienten. O.a. geluid, beeld, enz.

 

 


Om alvast in de kerst-sfeer te komen bieden wij u vanaf nu al de mogelijkheid uw bestelling te doen. Hiervoor hebben wij een bestellijst (in PDF formaat) voor u beschikbaar.

Deze bestellijst kunt u op deze plaats bekijken en downloaden. Vervolgens kunt u thuis op uw gemak, de lijst invullen en deze overhandigen aan een van onze Rotary Bergh leden.

 

PDF-Icon-125

 


 

PDF-Icon-125