Het was een geweldig golftoernooi

Op woensdag 3 juli 2019 organiseert de Rotaryclub Bergh haar jaarlijkse Helmut Fassin Memorial Golftoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de 4 toernooien die Bergh in het Zadel organiseert om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Onderzoeksproject 2019:
Voorspellen van therapie-ongevoeligheid van kiemceltumoren.

Met de golftoernooien van GolfdagBergh en Rotary Club Bergh steunen wij dit jaar een researchproject in het Prinses Maxima Centrum om de vraag te kunnen beantwoorden wat de reden is waarom een kiemcelkanker wel of niet gevoelig is voor standaard chemotherapie. Dit maakt het in de toekomst mogelijk om beter te voorspellen welk kind welke behandeling moet krijgen, waarbij de kans op genezing het grootst is en de kans op nadelige bijeffecten het kleinst.

Voor dit specifieke onderzoek worden alle gemaakte kiemcelkanker cellijnen, gevoelig en ongevoelig (40 in totaal) volledig in kaart gebracht (DNA, RNA en eiwit). De gegevens worden als totaalpakket geanalyseerd met behulp van bio informatica. In de nabije toekomst wordt het zo mogelijk om de meest optimale behandeling per patiënt met kiemcelkanker te bepalen, voordat de chemotherapie van start gaat.

De cheque van Golfdag 2018.

 

Inschrijven

Deelname kost € 125,- per persoon voor het Helmut Fassin memorial golftoernooi op 3 juli 2019. De kosten voor deelname aan de toernooien op 10 mei, 6 september en 4 oktober bedraagt € 150,- per persoon. Wanneer u zich inschrijft voor alle wedstrijden betaalt u € 575,- per persoon. Bij voldoende animo wordt op elke baan een clinic voor de beginnend golfer verzorgd. De kosten voor deelname aan de clinic en de rest van het programma bedraagt eveneens € 125,-, respectievelijk € 150,- per persoon.

Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie /thee en iets lekkers. Verder kunt u rekenen op een heerlijk lunchpakket voor onderweg en een lekkernij in de baan. Na de wedstrijd staat een heerlijk buffet of barbecue klaar; dan vindt tevens de prijsuitreiking plaats.

De ontvangst voor elke wedstrijd is vanaf 10.30 uur. De wedstrijden starten om 11.30 uur.

Als u de golfdagen op andere wijze wilt sponsoren neem dan contact op met de organisatie via golfdag@rcbergh.nl of golfdagbergh@berghinhetzadel.nl

Prijzen

Tijdens iedere wedstrijd zijn mooie gesponsorde dagprijzen te winnen.
Speelt u twee of meer wedstrijden mee? Dan maakt u kans op de gesponsorde overall prijs die onder de deelnemers zal worden verloot.

 

by admin